关注者

2023年11月19日星期日

全荷华人社团联合会发布告全体荷兰华人同胞书

 全荷华人社团联合会于2023年11月19日发布告全体荷兰华人同胞书。

中文版如下:

告全体荷兰华人同胞书

亲爱的全体旅荷华人同胞们, 

      11 月 22 日(星期三)是荷兰全国大选日,选举结果将直接影响荷兰未来的走向,也关乎华人在荷兰的生存环境,华人同胞手中的选票即将起到关健的作用!华人的投票积极性(投票率)也将直接影响荷兰当局对华人族裔的重视程度。 

      荷兰各主要外侨群体踏足荷兰政坛已经很多年,在各级议会及政府部门都己经大展身手,成果丰硕。华人在荷兰为寻求更好地生存发展,支持优秀华人精英参政议政也是唯一的选择,这个选择就靠你我他大家手中的每一张选票,拜托了!!! 

      11 月 22 日(星期三),早上 7.30 至晚上 9.00。无论您多少忙,恳请您抽出二十分钟,带上您的选票及身份证(驾驶证)走一趟户口所属区域投票站,投票给政党名单第 24 号的 NL  PLAN 的任何一位参选人, 党魁是我们的华人同胞陈国强(Chan,K.k)先生。 

      强烈呼吁大家投出神圣的一票,让我们携手共同创造历史而行动!!! 


全荷华人社团联合会

2023 年 11 月 19 日



Nederlandse versie:


Bericht aan alle Chinese Nederlanders

Beste Chinese Nederlanders, 

      Op woensdag 22 november zijn er in Nederland verkiezingen voor de Tweede Kamer. De verkiezingsuitslag zal rechtstreeks van invloed zijn op de toekomst van Nederland, en ook op de leefomgeving van de Chinezen in Nederland. Daarom zijn de stemmen  van Chinese Nederlanders cruciaal!  Het opkomstpercentage van de Chinese Nederlanders zal ook rechtstreeks van invloed zijn op het belang dat de Nederlandse autoriteiten hechten aan de Chinese gemeenschap in Nederland. 

      Verschillende andere groepen van Nederlanders met een migratieachtergrond zijn al jaren actief in de Nederlandse politiek en hebben in de volksvertegenwoordiging en op ministeries succesvol hun talenten getoond. Voor een beter bestaan voor Chinezen in Nederland is het belangrijk dat alle Chinese Nederlanders in de politiek uitstekende Chinese vertegenwoordigers steunen. Elke stem is belangrijk, ga daarom op woensdag 22 november tussen 07.30 en 21.00 uur stemmen. Hoe druk u het ook heeft, neem alstublieft 20 minuten de tijd en ga met uw stembiljet en identiteitskaart (of rijbewijs) naar het stembureau in de plaats waar u staat ingeschreven en stem op een kandidaat van lijst 24, NL PLAN. Lijsttrekker is de Chinese Nederlander de heer Kok Kuen  Chan. 

      We doen een dringend beroep op u allemaal om uw waardevolle stem uit te brengen. Laten we de handen ineen slaan om geschiedenis te schrijven en in actie te komen!  !  ! 

Landelijke Federatie van Chinese Organisaties in Nederland

19 november 2023



没有评论:

发表评论